Switchen naar de zorg? Wij regelen het voor je!

Wil jij écht iets betekenen voor een ander, en wil je jouw talenten hiervoor inzetten zonder een volledige zorgopleiding te volgen? Lees dan snel verder, want wij bieden dé perfecte combinatie tussen werken en leren, zodat jij snel inzetbaar bent voor de zorg!

Wie zijn wij?

Frion, Baalderborg Groep en Zorgspectrum Het Zand slaan de handen ineen. Onze visie op kwalitatieve zorg, waardevol werk en goed werkgeverschap leiden naar een nieuw traject: Switchen naar de Zorg. Dat is waar wij samen voor staan! Door het behalen van verschillende certificaten krijg je bij ons de kans om versneld opgeleid te worden tot de zorgprofessional van de toekomst.

Hoe ziet het traject er voor jou uit?

Praktijkleren in ons motto. In dit traject leiden we je op tot zorgprofessional in de richting van Maatschappelijke Zorg mbo niveau 3 of 4. Je komt te werken op één van onze woon- en werklocaties waar je onderdeel gaat uitmaken van het zorgteam. Naast het werken in de zorg krijg jij de tijd en ruimte om praktijkgericht het vak te leren. Daarnaast vorm je met je medestudiegenoten een leerteam en maak je in tien weken kennis met de zorg. Na deze kennismaking leiden wij je verder op tot zorgprofessional door middel van modules. Hierbij kun je denken aan modules als persoonlijke verzorging, kwaliteitszorg en het plannen van de juiste ondersteuning en begeleiding, maar ook keuzemodules zoals psychologie, zorgtechnologie en omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Samen zorgen wij ervoor dat jij je snel thuis voelt en de scholing krijgt die bij jou past. Je volgt dus een versneld traject én kunt de kennis die je opdoet binnen de zorg gerelateerde modules direct toepassen in de praktijk.

Wat bieden wij jou?

  • Een op maat gemaakt scholingstraject (zonder Nederlands, Engels en Rekenen) waarbij je versneld bekwaam en inzetbaar bent voor de zorg. De certificaten die je behaalt, zijn erkend door DUO;
  • Een toffe werkplek met ervaren zorgprofessionals die jou begeleiden gedurende het traject;
  • 100% vergoeding van de opleidingskosten (lesgeld, boeken en examenkosten);
  • Een salaris conform de cao Gehandicaptenzorg of VVT;
  • In eerste instantie bieden wij jou een contract voor 24-32 uur per week voor de duur van jouw traject. Bij het goed afronden van het traject hebben wij intentie om jouw leer-arbeidsovereenkomst om te zetten naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Nieuwsgierig geworden?

Meld je dan aan via: www.switchennaardezorg.nl. Liever eerst persoonlijk contact? Neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

Welkom bij onze competentie check, veel succes!