Welkom bij het flexteam!

Je hebt regie op jouw rooster en vindt de perfecte balans tussen werk en privé. Jouw expertise kun je inzetten op verschillende woon- en werklocaties van Frion. Met ruimte voor scholing, intervisie en teamdagen, creëren we een omgeving waarin jij kunt ontwikkelen en groeien. Sluit je aan bij ons flexteam en maak een verschil.

Bij Frion bieden we verschillende mogelijkheden om flexibel te werken bij onze woon-en werklocaties. Je kunt bijvoorbeeld langere tijd op één locatie werken voor tijdelijke vervanging, of diensten draaien op verschillende locaties. Of je nu vaste uren wilt of een 0-urencontract, het is mogelijk bij Frion. Wat past bij jou? Wij kijken graag met je mee!

Lees hieronder welke mogelijkheden van flexibel werken er zijn bij Frion.

Flexibel werken
Ben jij op zoek naar ultieme flexibiliteit naast je studie, baan of gezin? Schrijf je in voor openstaande diensten op verschillende locaties binnen de LOC’s MVB en/of EVB. Jij bepaalt je werkdagen en je werklocaties. Werk bij één vast team of schakel tussen meerdere teams.

Bij Frion is het ook mogelijk om aan de slag te gaan met een 0-urencontract. Als oproepkracht ben je op korte termijn oproepbaar om te werken op éen van onze woon- en/of werklocaties. Jouw salaris met de bijhorende toeslagen worden direct de volgende maand aan jou uitbetaald. Sluit je aan bij het flexteam en ervaar de vrijheid van flexibel werken bij Frion! 

Hekjesdiensten: elke dag is anders
Wanneer je kiest voor hekjesdiensten weet je wanneer je werkt, maar kort vantevoren hoor je welke locatie jouw flexibele inzet kan gebruiken. Dit zorgt voor een verrassende en afwisselende werkervaring, waarbij je jouw expertise kunt inzetten op verschillende woon-en werklocaties binnen de Leef- en Ontwikkel Concepten MVB en EVB. 

Met veel regie over je eigen rooster en een vast contract kun je het verschil maken op verschillende groepen. Weekend- en feestdagen horen erbij die passen bij jouw wensen. We kunnen zelfs een jaarrooster bieden waarbij we streven naar 8-uursdiensten, zodat je ruim van tevoren weet wanneer je werkt. Sluit je aan bij het flexteam en ontdek de hekjesdiensten!

In periodes werken op één locatie
Wil jij je verder ontwikkelen als begeleider en tegelijkertijd verbinding hebben met een vast team en een vast contract? Vanuit het flexteam kun je voor een bepaalde periode gekoppeld worden aan één of enkele teams. Hierbij werk je ongeveer 1 tot 6 maanden meerdere diensten op deze locatie(s). Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer iemand met zwangerschapsverlof gaat.

Jij zorgt er vanuit jouw rol voor dat de continuïteit van het team en de zorg voor onze cliënten wordt gewaarborgd. Er wordt altijd samen met jou gekeken naar een vervolgopdracht.

Sowieso team Frion!

Als flexibele medewerker word jij onderdeel van het Flexteam bij Frion. En vanzelfsprekend maak je ook gebruik van de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden van Frion. 

Werk jij als zelfstandige in de zorg? Overweeg dan de overstap naar het flexteam bij Frion!

Als medewerker in het flexteam biedt Frion veel voordelen om toch de vrijheid te behouden. Je behoudt regie op je rooster, brengt je expertise naar diverse groepen en krijgt niet alleen een goed salaris, maar ook toegang tot sociale voorzieningen, meerdere verlof- en vakantiedagen en een betrouwbaar pensioen via het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Je hebt toegang tot een uitgebreid aanbod aan opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en je wordt echt onderdeel van ons team.

Wil je graag meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op via werken@frionzorg.nl of bel naar 06 17 11 06 55.

Graag direct solliciteren? Volg hieronder de link naar de vacatures.

Welkom bij onze competentie check, veel succes!