Werken bij Frion? Waarom?

Wij maken werken in de zorg leuk! Hoe wij dit doen? Door onze medewerkers vanaf 1 januari 2023 een jaarrooster te bieden met vrijwel alleen 8-uurs diensten. 

Wij zijn trots op onze medewerkers en vinden het belangrijk dat zij, net als onze clienten, gezien worden. Werkgeluk vinden wij het allerbelangrijkste. Veel (nieuwe) collega's willen graag meer uren werken, maar door de korte en onregelmatige diensten is dit niet voor iedereen mogelijk. Daarom brengen wij hier verandering in! Vanaf 1 januari 2023 bieden wij alle medewerkers een jaarrooster waarbij het uitgangspunt vrijwel alleen 8-uurs diensten zijn. Wat betekent een vast jaarrooster voor jou?

  • Rust en regelmaat;
  • Geen zorgen over min- en plusuren;
  • Scholingsbijeenkomsten en vergaderingen zijn georganiseerd in het werk en rooster;
  • Roosterverstoringen die ontstaan door verzuim of andere onvoorziene oorzaken, worden opgevangen met #diensten;
  • Je recht om niet bereikbaar te zijn, wordt beter beschermd.

Wat het nóg aantrekkelijker maakt is dat jij naast het werken op jouw basisteam, ook de mogelijkheid krijgt om ervaring op te doen op andere locaties binnen jouw woon-werkcirkel. Jij kan hierdoor jouw werk aanpassen op jouw levensfase, jouw leefsituatie en waar jij plezier aan beleeft. 

Dit wil jij toch ook? Plan hier een afspraak met één van onze collega's om samen te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn bij Frion.

Vacatures

Woon en werkdiensten combineren
Tessa Speek - Begeleider
Begeleider
Welkom bij onze competentie check, veel succes!